Misiunea Agenției

Menirea noastra este de a crea un flux de clienti prin intermediul celor mai populare platforme de socializare, cum sunt Facebook si Instagram, pentru antreprenorii care ne solicita serviciile de marketing.

Te facem vizibil in lumea virtuala

  • Te promovam in online pe cele mai populare canale unde sunt clientii tai pentru ca ei sa te cunoasca inainte sa cumpere de la tine.
  • Te ajutam sa iti duci afacerea la urmatorul nivel prin cresterea fluxului de clienti.
  • Iti facem campanii de promovare platite pe Facebook si Instagram.

Am fondat CusFlow ca să usuram comunicarea dintre cerere si oferta

  • Ti s-a intamplat sa cumperi un produs dupa care gasesti ceva mai bun dar din pacate nu stiai de el? Aici intervenim noi si te facem vizibil pe tine sau serviciile tale clientilor tai pentru ca ei sa fie fericiti ca au luat cea mai buna decizie.

Oamenii care vor avea grijă de afacerea ta

Poza Bogdan Site CusFlow

Bogdan

CEO & Founder CusFlow

Nume

Funcție

Nume

Funcție

Ce ne face diferiți de alte agenții din aceeași nișă?

Cautam constant solutii pentru a crea un flux de clienti, dupa cum si numele nostru sugereaza, pentru clientii nostrii si nu doar sa facem reclama. Avem valori si standarde pe care incercam in fiecare zi sa le imbunatatim pentru a crea clientilor nostrii o experienta cat mai placuta alaturi de noi.

Vei lucra cu profesionisti care se perfectioneaza constant in serviciile care le ofera si iti ofera sfaturi de actualitate.

Ne straduim sa reactionam cat mai repede la probleme ca sa reducem pierderile create si sa punem un zambet pe fata ta :).

Credem ca educatia este elementul cheie in evolutia noastra ca si oameni de aceea investim constant in educatia noastra.

credem ca flexibilitatea aduce multumire si fericire in viata oamenilor. Ca este vorba de client sau angajat vom fi mereu flexibili pentru ca vrem sa avem oameni fericiti si liberi in jurul nostru. Un angajat fericit va face clientii fericiti!

Antreprenori/ branduri pe care le-am ajutat.

Dacă ai întrebări suntem aici să îți răspundem

Completezi formularul de contact si te contactam noi in cel mai scurt timp, maxim 24 de ore.

Preturile pentru serviciile noastre variaza in functie de problema pe care o rezolvam, in general pentru Social Media Marketing pretul este de minim 150€/luna si pentru Facebook si Instagram Ads de la 300€/luna.

Iti dam banii inapoi in termen de 14 zile daca nu esti multumit de colaborarea cu noi!

Desi este dificil intr-un timp atat de scurt sa ajungem la niste rezultate vizibile deoarece este nevoie sa testam cat mai multe campanii si strategii care necesita timp de observare si adaptare, iti oferim banii inapoi daca nu esti multumit de colaborare pana in acel moment. Daca clientii nostrii sunt fericiti si noi suntem fericiti!

Scrie-ne despre problema ta si suntem siguri ca vom gasi o rezolvare impreuna!

Ce ai de pierdut? In cel mai rau caz vei primi cateva idei.

  • Ne poti scrie pe e-mail la office@cusflow.com 
  • Poti completa formularul de contact apasand butonul „CONTACTEAZA-NE” de mai jos. (recomandat)
  • Ne poti suna la numarul de telefon +40758325261. Daca nu raspundem nu iti face probleme, te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.
  • Ne poti scrie pe Whatsapp la acelasi numar de telefon de mai sus.

Fă primul pas către o colaborare de succes

Contactează-ne acum completând formularul de pe pagina de contact și vom reveni cu un raspuns în maxim  24 de ore.